Annet Korstanje

Sinds 2002 werk ik als (sport)masseur en sinds 2013 als vitaalcoach. Leuk, afwisselend en uitdagend. Als vitaalcoach vind ik het heerlijk om uit te puzzelen hoe ik bijvoorbeeld iemand het beste kan begeleiden bij het afslanken of fitter worden. Het leuke van masseren is het directe resultaat. Cliënten gaan altijd met minder pijn of meer ontspannen naar huis.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of wandelen in de bossen in de omgeving van Tilburg. Ik hou van lezen en lekker uit eten gaan met mijn man en twee dochters.

Monique van der Veldt – Collette

Sinds 2011 ben ik eigenaar van de praktijk voor gewichtsconsulentie Gewicht in Evenwicht in Heerle. Tijdens mijn vervolg opleidingen als life-coach en beweegconsulent ben ik me steeds meer bewust geworden van hoeveel goede, gezonde, eerlijke voeding én ontspanning voor lichaam en geest voor iedereen kunnen betekenen.

Na mijn opleiding als Vitaalcoach was een opleiding tot stoelmasseur dan ook een logisch vervolg. Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een gezonde en meer vitale levenshouding.

Individuele stoelmassages

U kunt ook in Tilburg bij mij terecht voor een individuele (stoel)massage.

Kijk voor prijzen en mogelijkheden op: www.etenmetenweten.nl

Voor individuele stoelmassages kunt u ook bij mij in Heerle terecht.

Kijk voor prijzen en contact op www.gewicht-in-evenwicht.com

"Sinds een kleine twee maanden krijg ik wekelijks een stoel massage. Het haalt de spanning uit mijn lijf en is dus letterlijk ontspannend. Ik vind het iedere keer weer een cadeautje en kan niet wachten tot de volgende massage. Het is heerlijk en ik kan Monique dan ook van harte aanbevelen. "

− José Timmermans

"Een stoelmassage is heerlijk om geestelijk en lichamelijk te ontspannen. Vaak heb je niet door hoe gespannen je houding is. Monique weet de blokkades feilloos te vinden en weg te masseren. "

− Helen de Vries

"Een fijne massage! Het verlichtte de pijn in mijn nek enorm. Fijne sfeer en vriendelijk geholpen door Annet. Voor iedereen aan te raden!"

− Twan van den Brink

"Veel minder nek- en schouder klachten sinds Monique en Annet van Stoelmassages.nu iedere 14 dagen langs komen op kantoor. Geweldig!"

− Petra Sekrève